Wat je kunt verwachten

coachwandelingen, creatief coaching, mindfulness

Als wandelcoach werk ik zoveel mogelijk buiten in een groenrijke omgeving. We gaan wandelen en onderweg kun jij in alle rust je verhaal doen.

Over je gevoelens van verdriet, boosheid, frustratie, eenzaamheid of waar je ook mee rond blijft lopen

Ik luister naar je en laat je door middel van vragen en oefeningen nadenken over de situatie waarin je je bevindt. Door creatief gebruik te maken van de natuur, ga je ervaren welke mogelijkheden er zijn die jou verder kunnen helpen. 

Door te wandelen in de natuur kom je tot rust…

  • Als coach kan ik je helpen om nieuwe inzichten te krijgen en de boel weer vlot te trekken als het voor je gevoel muurvast lijkt te zitten.
  • Jij bepaalt (als het nodig is met mijn hulp) wat je wilt veranderen en wat je wilt bereiken.
  • Samen werken we ernaar toe in jouw tempo.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het bereiken van je doel, ik ben er om je daarbij te helpen en richting te geven.

Je gaat je snel beter voelen!

Stap voor stap zul je merken dat je er dichterbij komt. Ik werk met jouw kracht en laat je de stappen maken die nodig zijn om verder te komen. Om jouw doel te bereiken!

Is het te slecht weer om te wandelen, kun je om de een of andere reden niet ver lopen of wil je gewoon liever creatief met je handen bezig zijn, dan werken we in mijn atelier met behulp van creatief coaching. Daarvoor hoef je niet handig te zijn of te kunnen tekenen.

Het resultaat is altijd verrassend en mooi en kun je “als ankertje” mee naar huis nemen en misschien wel boven je bed of bank hangen…

Denk je dat dit iets voor jou is of heb je vragen? Neem dan contact met me op voor een gratis intakegesprek! Bel 06 4137 1916